Logo

Frugtsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

1 pære

1 blodappelsin

½ ananas

200 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær)

1 lime

1 spsk ahornsirup

*

A. Skyl pæren, skær den i kvarte, fjern kernehuset og skær frugtkødet i stykker.

Pil appelsinen og skær den i tynde skiver eller små stykker.

 

B. Skær ananasen i skiver, skræl dem, skær den hårde midterstilk væk og skær skiverne i mindre stykker.

 

C. Nip bærrene og skyl dem kort. Bland alle frugterne forsigtigt.

 

D. Pres limefrugten, rør saften med ahornsirup og hæld den over frugtsalaten.

 

Per Portion 511/122 kJ/kcal. 1 g protein. 0 g fedt. 25 g kulhydrat. 3 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddebund med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesoufflé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peber-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebudding med jordbærsauce i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os