Logo

Frugtsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

1 pære

1 blodappelsin

½ ananas

200 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær)

1 lime

1 spsk ahornsirup

*

A. Skyl pæren, skær den i kvarte, fjern kernehuset og skær frugtkødet i stykker.

Pil appelsinen og skær den i tynde skiver eller små stykker.

 

B. Skær ananasen i skiver, skræl dem, skær den hårde midterstilk væk og skær skiverne i mindre stykker.

 

C. Nip bærrene og skyl dem kort. Bland alle frugterne forsigtigt.

 

D. Pres limefrugten, rør saften med ahornsirup og hæld den over frugtsalaten.

 

Per Portion 511/122 kJ/kcal. 1 g protein. 0 g fedt. 25 g kulhydrat. 3 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipankage med bærDesserten er en saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær
• Bûche de nöelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os