Logo

Frugtsalat med skyr og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frugtsalat med skyr og honning

 

Det er festligt at sætte en steg på bordet, for det er ikke hverdagsmad. Til en særlig middag hører selvfølgelig en lækker dessert, og vi foreslår en frisk frugtsalat.

4 personer. Arbejdstid: 30 min.

 

#

250 g blå og grønne vindruer

4 skiver frisk ananas

2 stk sharonfrugter (også kaldet kaki)

2 små bananer

75 g pekan- eller valnøddekerner

250 g skyr naturel eller kvark

1 dl flydende honning

*

 

Skyl vindruerne, skær dem i halve, og fjern evt. kernerne.

Skær skrællen af ananassen, og skær frugt kødet i små stykker.

Vask sharonfrugterne, skær evt. dækblade væk, og skær frugterne i små stykker.

Skræl bananerne, og skær dem i skiver.

Bland alle frugterne med pekannødder.

Rør skyr med honning, og server det til frugtsalaten.

 

Frugtsalat med skyr og honning

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegt ananas med romcremeNår grillen alligevel er tændt op, så tilbered også desserten over de varme kul
• Ananas bagt med marengsDesserten er frisk ananas bagt med marengslåg
• Grillstegt ananas med romcremeNår grillen alligevel er tændt op, så tilbered også desserten over de varme kul
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os