Logo

Fyldte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse saftige æbler er enkle at lave og meget velsmagende.

Brug direkte grillning ved middel temperatur

Forberedelse: 15 minutter Grilltid: 45-60 minutter

 

1 dl rosiner

1 dl hakkede valnødder eller pekannødder

3 spsk brun farin

2 tsk stødt kanel

½ tsk stødt ingefær

3 spsk smør

4 store æbler

 

Bland rosiner, nødder, farin, kanel og ingefær i en skål.

Stik kernehusene ud på æblerne.

Lav hullerne større og grav endnu mere æble ud.

Læg hvert æble på dets eget stykke aluminiumsfolie.

Fyld æblerne med rosin- og nøddeblandingen.

Top hvert æble med smør og pak dem ind i folien.

Læg æblerne på grillen i 45-60 minutter til de bliver tilpas bløde.

Temperaturen skal ikke være alt for høj, så du kan meget passende lave disse æbler efter at du har grillet hovedretten.

Server med vaniljeis.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?