Logo

Fyldte frugt-pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 2 min. pr. pandekage. Ikke fryse-egnede
(4 personer)

Dej:
200 g hvedemel
1 tsk sukker
¼ tsk salt
3 æg
4 dl mælk
3 spsk øl eller vand
fedtstof til bagning
Fyld:
150 g friske jordbær
1 banan
1 appelsin
lidt sukker
lidt portvin

Rør dejen sammen til pandekagerne.
Skær jordbær og banan i skiver og bland med terninger af appelsinfrugtkød, lidt sukker og portvin.
Bag pandekagerne.
Kom en lille portion af fyldet på hver pandekage og fold den sammen som en pakke.
Hold den sammen med en ring appelsin.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?