Logo

Fyldte hindbærvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g blødt smør eller margarine
2 spsk sukker
4 æg
250 g hvedemel
1 ¾ dl piskefløde
1 spsk vaniljesukker
lidt salt og kanel
fedtstof til bagning
 
Hindbærfyld:
1 pakke dybfrosne hindbær
¼ liter piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk hindbærbrændevin
 
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer.
Hvedemel, piskefløde, vaniljesukker, kanel, og salt tilsættes, og de
stiftpiskede æggehvider vendes i.
Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.
 
Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin.
Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt ¾ af hindbærrene.
Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne og læg dem sammen med
hindbærfyldet.
Pynt vaflerne med resten af flødeskummet og top op med resten af
hindbærrene.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?