Logo

Fyldte hindbærvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g blødt smør eller margarine
2 spsk sukker
4 æg
250 g hvedemel
1 3/4 dl piskefløde
1 spsk vaniljesukker
lidt salt og kanel
fedtstof til bagning
 
Hindbærfyld:
1 pakke dybfrosne hindbær
1/4 liter piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk hindbærbrændevin
 
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer.
Hvedemel, piskefløde, vaniljesukker, kanel, og salt tilsættes, og de
stiftpiskede æggehvider vendes i.
Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.
 
Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin.
Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt 3/4 af hindbærrene.
Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne og læg dem sammen med
hindbærfyldet.
Pynt vaflerne med resten af flødeskummet og top op med resten af
hindbærrene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muffins med hjemmelavede studenterhuerEn af de mest populære muffinstyper er helt klart den med chokolade. Chokolademuffins kan...
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med hjemmelavede studenterhuerEn af de mest populære muffinstyper er helt klart den med chokolade. Chokolademuffins kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os