Logo

Fynsk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg æbler
¼ kop sukker
¼ kop rugbrøds-drys
½ kop rasp
½ kop farin
50 g smør
¼ liter piskefløde
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker. Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ovnfast, smurt fad. Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der. Bagetid: 1 time ved 185º.
Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her