Logo

Fynsk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg æbler
1/4 kop sukker
1/4 kop rugbrøds-drys
1/2 kop rasp
1/2 kop farin
50 g smør
1/4 liter piskefløde
1 tsk vanilje

Æblerne skylles, rives groft på råkostjernet og blandes med sukker. Rugbrøds-drys, rasp og farin blandes godt og lægges lagvis med æbleraspen i et ovnfast, smurt fad. Nederst og øverst lægges brød. Smørklatter anbringes her og der. Bagetid: 1 time ved 185º.
Æblekagen serveres varm med flødeskum, smagt til med Vanila.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pære i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegte bananer i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
• Pære i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os