Logo

Fynsk budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. piskefløde
1/4 l. mælk
4 æg
4 spsk melis
5 bl. husblas
1 vaniljestang
75 g mandler
1/2 dl sherry

Husblas lægges i koldt vand i 5 min. 1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanilje. Æggeblommer piskes med melis og røres i den kogende mælk/fløde. Husblasen vrides af og tilsættes. Der piskes godt rundt. Når cremen er kold tilsættes skum af 2 dl piskefløde, og afskallede hakkede mandler. Smages til med sherry eller lignende og hældes i en skål.

Serveres med frugtmos, fx. jordbær eller hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanie-portvinskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os