Logo

Fynsk budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. piskefløde
¼ l. mælk
4 æg
4 spsk melis
5 bl. husblas
1 vaniljestang
75 g mandler
½ dl sherry

Husblas lægges i koldt vand i 5 min. ¼ l mælk og ¼ l fløde koges med vanilje. Æggeblommer piskes med melis og røres i den kogende mælk/fløde. Husblasen vrides af og tilsættes. Der piskes godt rundt. Når cremen er kold tilsættes skum af 2 dl piskefløde, og afskallede hakkede mandler. Smages til med sherry eller lignende og hældes i en skål.

Serveres med frugtmos, fx. jordbær eller hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her