Logo

Gammeldags søndags trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
50 g makroner
3-4 spsk madeira

Frugt:
brombærsyltetøj, jordbærsyltetøj el. lign.

Creme:
3 æggeblommer
2-3 spsk sukker
¼ literfløde
2 blade husblas
1 tsk Vanila

Pynt:
2 dl piskefløde
gelé

Creme:
Æggeblommer, sukker og fløde røres sammen og varmes, til det begynder at blive jævnt, men må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand og smeltes i cremen, der smages til med Vanille. Cremen afkøles.

Makronerne stænkes med vin. Syltetøjet lægges over og dækkes med creme. Triflien pyntes med flødeskum og gelé eller syltede bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her