Logo

Gelato di tutti frutti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g friske ferskner el abrikoser
125 g jordbær el hindbær
50 g rosiner
50 g hakket sukat
100 g sukker
¼ + 3/8 liter vand
5-8 blade husblas
¼ liter piskefløde

Man lader sukkeret koge med vandet i nogle minutter, så purerer man frugter og bær. Rør pureen ud i sukkervandet og lad det småkoge i 5 minutter, hvorefter man lader det stå tildækket for at køle af. Så udbløder man husblasen og rører det i frugtmassen og man skal røre i mindst 1 minut i frugtmassen, efter man har kommet husblasen i. Så pisker man fløden stiv og vender den i frugtmassen og fryser isen i sit køleskab til den er bleven stiv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her