Logo

Gelé med litchi frugter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

10 blade husblas

3¾ dl kirsebærsaft

3¾ dl mineralvand

flydende sødemiddel

250 g litchi

*

A. Læg husblassen i blød i koldt vand, pres vandet ud, smelt den ved svag varme og rør den i kirsebærsaften og mineralvandet.

Smag til med sødemidlet.

 

B. Skyl en randform med vand og hæld 1 cm væske i.

Lad den stivne.

 

C. Skræl frugten og fjern kernerne.

Læg halvdelen af frugterne i formen og hæld resten af væsken over.

Stil geleen koldt i mindst 4 timer.

 

D. Kom randformen et kort øjeblik ned i varmt vand, vend geleen ud og anret den med resten af frugten.

 

Per Portion 429/102 kJ/kcal. 2 g protein. 0 g fedt. 22 g kulhydrat. 1 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage i nye klæderInspirationen til denne herlige spise fik vi en dag, da en af vore gode venner kom forbi...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os