Logo

Gelerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
brombær
rabarber

til 1/2 l saft:
4 barneskefulde flydende Hermesetas GOLD
7 blade husblas

Kog lige dele brombær med lige dele rabarber i ca. 15 minutter.
Si saften.
Afmål 1/2 liter saft i en gryde og tilsæt sødestof (Fx. 4 barneskefulde flydende
Hermesetas GOLD) 7 blade husblas udblødes i vand og tilsættes den varme; men ikke
kogende saft.
Rør rundt og hæld saftblandingen i en gelerand.
Næste dag, kan randen serveres.
Anret fx. på en bund af makron med portvin stænk.
Kom lidt cremefraiche eller fromage frais rørt med vaniljesukker på toppen.

Tips: Det er garanteret også godt med rigtigt sukker i randen og flødeskum på.......
Geleranden er med succes afprøvet i kombination med klassisk gul budding.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
• Islagkage a la Fyrst ReinarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆbleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os