Logo

Glaserede æbler 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g sukker
1 dl vand
2 tsk druesukker
1/2 tsk eddike
4-6 æbler (paradis- eller pigeon)
blomsterpinde el. lign.

Sukker, vand og eddike koges til massen bliver gylden i kanten.
Æblerne (med stilk og blomst) sættes på pinde og vendes i karamelmassen.
Sættes til afdrypning på papir.

Tips: Man kan også glasere: Vindruer med stilk, kirsebær, appelsinbåde (uden "punktering"), hasselnødder, valnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladecreme med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os