Logo

Glaserede æbler 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
1 dl vand
2 tsk druesukker
½ tsk eddike
4-6 æbler (paradis- eller pigeon)
blomsterpinde el. lign.

Sukker, vand og eddike koges til massen bliver gylden i kanten.
Æblerne (med stilk og blomst) sættes på pinde og vendes i karamelmassen.
Sættes til afdrypning på papir.

Tips: Man kan også glasere: Vindruer med stilk, kirsebær, appelsinbåde (uden "punktering"), hasselnødder, valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her