Logo

Glaseret limonetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mørdej:
50 g hvedemel
30 g smør
½ æg
30 g flormelis
½ stang polynesisk vanilje
Reven skal af ½ øko­logisk citron
 
Limonemasse:
Reven skal og saft af 1 økologisk citron
1 æg
10 g sukker
½ dl fløde 38%
 
Mørdej: Ælt alle ingredienser sammen og lad hvile på køl i min. 1 time.
Rul dejen ud, fór en lille tærteform og forbag ved 160º i ca. 5 minutter.
 
Limonemasse:, Bland alle ingredienser, fyld i den forbagte bund ag bag tærten færdig ved 130º i ca. 15 minutter.
Skær tærten i 4 stykker lige inden servering.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?