Logo

Gooseberry jelly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gooseberry jelly

(Stikkelsbærgrød)

 

2 lb (1 kg) green gooseberries

About ¾ pint (4­-5 dl) water

About 4 oz (100­-125 g) sugar

1 ½ tablesp. cornflour

 

Prepare the fruit, cover with cold water and bring slowly to the boil.

As soon as the berries start to break up, add the sugar, stirring until dissolved, and thicken with the cornflour dissolved in a little water.

Turn into a dish and sprinkle with sugar to prevent a skin forming.

Serve with cream or milk.

 

   

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her