Logo

Gooseberry jelly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gooseberry jelly

(Stikkelsbærgrød)

 

2 lb (1 kg) green gooseberries

About 3/4 pint (4­-5 dl) water

About 4 oz (100­-125 g) sugar

1 1/2 tablesp. cornflour

 

Prepare the fruit, cover with cold water and bring slowly to the boil.

As soon as the berries start to break up, add the sugar, stirring until dissolved, and thicken with the cornflour dissolved in a little water.

Turn into a dish and sprinkle with sugar to prevent a skin forming.

Serve with cream or milk.

 

   

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MandarinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Malteser semi-freddoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os