Logo

Granatæble sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 granat æble
*

 
Skær granatæblet igennem på tværs med en skarp kniv og skrab kerner og evt. saft ud i en kasserolle.
Fjern alle de lyse stumper af hindevægge fra kernene.
Tilsæt vand så det knap dækker og sukker efter smag.
Kog kernerne i 5-10 min., smag saucen til og afkøl.


Tips: den søde frugtsauce serveres til is frugtsalater på kager og andre steder i det søde køkken hvor man har brug for en dekorativ sauce.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her