Logo

Granatæblesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 granatæbler
1 citron
1 1/2 dl vand
85 g sukker
2 æggehvider
1 spsk flormelis
150 g vindruer
 
Kog vand og sukker til en lage ca. 15 minutter.
Tag lagen fra varmen og lad den blive kold.
Skær de 4 granatæbler midt igennem og pres saften af dem på en citronpresser.
Si kernerne fra.
Bland æblesaft og citronsaft i den kolde sukkerlage.
Hæld det i en form og sæt det i fryseren, rør jævnligt i ismassen efter 1 times forløb. Når massen har en grødet konsistens tages isen ud af fryseren.
Pisk æggehviderne stive og pisk flormelisen i.
Bland det i den grødede ismasse.
Lad sorbeten fryse yderligere 1 1/2-2 timer.
Skær det sidste granatæble midt igennem og tag kernerne ud med en ske.
Fordel isen i høje glas og drys granatæbletern på.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet ananas med Rom-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Husalfens jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet ananas med Rom-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os