Logo

Grand Marnier fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 blade husblas
2 pasteuriserede æg
2 spsk flormelis
2 spsk grand manier
reven skal af 1/2 appelsin
2 1/2 dl piskefløde
2 spsk appelsinsaft

Pynt:
Mandariner
4 spsk grand manier

Udblød husblasen i koldt vand.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn.
Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas.
Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm.
Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne.

Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne.

Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniliesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med melon og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os