Logo

Grand Marnier is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk vand
4 spsk sukker
3 spsk appelsinsaft
2 æggeblommer
½ appelsin, reven skal heraf
4 spsk Grand Marnier
2 ½ dl piskefløde

Kog vand, sukker og appelsinsaft til en lage.
Pisk den varme lage i æggeblommerne.
Pisk til massen er kold.
Riv appelsinskallen og kom den i sammen med likøren.
Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen.
Kom massen i en aluform og frys den. Rør flere gange under indfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her