Logo

Granita med kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g finmalet kaffe
100 g sukker
6 dl vand
1 stiftpisket æggehvide

Kom sukker og vand i kog i en lille gryde og tilsæt kaffen.
Lad kaffen afkøle og si den derefter.
Hæld kaffen i en frysebakke og frys den, til den er delvis frossen.
Tag den derefter op af fryseren og vend en stiftpisket æggehvide i.
Lad isen stå et par timer i fryseren, og tag isen ud ca. 30 min. før den skal spises.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt fetaostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!