Logo

Grand Marnier soufflé med friske bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
85 g sukker
5 spsk Grand Marnier
2 blade husblas
1 1/2 dl piskefløde
100 g hindbær
100 g blåbær
100 g jordbær

Kom æggeblommer og sukker i en skål og sæt den over vandbad. Pisk æggemassen tyk og skummende over den koghede damp og pisk Grand Marnier i. Læg husblasen i koldt vand nogle minutter. Tryk den fri for vand og kom den direkte i den varme æggemasse, mens der piskes. Lad cremen svale. Pisk fløden og æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i den afkølede creme og derefter de stiftpiskede æggehvider. Kom soufflémassen i en form som stilles koldt nogle timer til desserten er stiv. Kom friske bær på toppen af souffléen og server også nogle til i en skål.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• YoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os