Logo

Grand Marnier soufflé med friske bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
85 g sukker
5 spsk Grand Marnier
2 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
100 g hindbær
100 g blåbær
100 g jordbær

Kom æggeblommer og sukker i en skål og sæt den over vandbad. Pisk æggemassen tyk og skummende over den koghede damp og pisk Grand Marnier i. Læg husblasen i koldt vand nogle minutter. Tryk den fri for vand og kom den direkte i den varme æggemasse, mens der piskes. Lad cremen svale. Pisk fløden og æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i den afkølede creme og derefter de stiftpiskede æggehvider. Kom soufflémassen i en form som stilles koldt nogle timer til desserten er stiv. Kom friske bær på toppen af souffléen og server også nogle til i en skål.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?