Logo

Grand Marnier marinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram danske jordbær
1 dl Grand Marnier
2 appelsiner
2 ½ dl piskefløde
1 stang ægte vanilje
2 ½ spsk flormelis
8 chokolade-orange stænger (de tynde med orange smag)
8 citronmelisseblade

   
Skær jordbærrene i halve eller kvarte.
Læg dem i en skål og hæld Grand Marnier over.
Riv skallen af en appelsin hen over jordbærrene, og pres saften af begge
appelsiner derover.
Lad jordbærrene trække i 1 ½ time.
Læg jordbærrene i portionsglas.
Pisk fløde med kornene fra vaniljestangen og flormelis.
Den skal være cremet og ikke for stiv.
Læg en stor skefuld creme over jordbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her