Logo

Grand Marnier marinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 gram danske jordbær
1 dl Grand Marnier
2 appelsiner
2 1/2 dl piskefløde
1 stang ægte vanilje
2 1/2 spsk flormelis
8 chokolade-orange stænger (de tynde med orange smag)
8 citronmelisseblade

   
Skær jordbærrene i halve eller kvarte.
Læg dem i en skål og hæld Grand Marnier over.
Riv skallen af en appelsin hen over jordbærrene, og pres saften af begge
appelsiner derover.
Lad jordbærrene trække i 1 1/2 time.
Læg jordbærrene i portionsglas.
Pisk fløde med kornene fra vaniljestangen og flormelis.
Den skal være cremet og ikke for stiv.
Læg en stor skefuld creme over jordbærrene.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Heibergs Ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os