Logo

Grillet ananas med Rom-softice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Modne ananas
160 g smør
200 g farin (lys eller mørk)
8 spsk rom
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nellike

Softice:
1 l. god vaniljeis
2 dl piskefløde
½ dl rom

Grillede Ananas:
Del ananasen i to stykker incl. toppen. Lav riller ned i ananasen, pas på ikke at skære helt igennem. I en gryde smeltes smør og farin. Rom og nellike tilsættes og det varmes let. Lad anaserne få de flotte grill streger på direkte stegning, hvorefter de skal have ca. 10 min. på inddirekte varme. Pensel ananas 4-5 gange under stegningen med den klistrede masse.

Softice:
Optø isen, pisk fløden til skum. Vend skum og rom i isen.

Tips: Pynt eventuelt tallerkenen med friske jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her