Logo

Grillet banan med whisky og is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En god dessert især om sommeren når grillens sidste gløder skal bruges...  
1 banan pr person.
vaniljeis
brun farin
whisky
 
Bananen (med skræl) varmes på panden/grillen (restvarme fra kul) indtil den blir mørk.
Derefter lægges den på en tallerken, hvorpå den skal serveres.
Den flækkes/åbnes og der strøes ca. en tsk (efter smag) brun farin og en spsk whisky (efter smag) i.
Serveres med vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
• Kalkun i selleri + Rabarber med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!