Logo

Grund-gelato

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-4 æggeblommer
100 g sukker
2 dl sødmælk
3/4 dl piskefløde

Æggeblommer piskes med sukker.
Sødmælk piskefløde gives et opkog og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning; massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder.

Den afkøles i køleskab før den anvendes.

Massen er nu klar til at tilsættes smagsvarianter.Tips: En italiensk gelato er en blød cremet sag, kompakt og slet ikke luftig, med en kraftig smag og en unik sej konsistens - den serveres ikke så kold som man ellers er vant til, så den skal derfor serveres i et ikke varme/kulde-ledende materiale (bæger, vaffel eller skåle der først har været i fryseren).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FløjterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk Pandekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte florentinereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FløjterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os