Logo

Grund is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 liter fløde
5 æg ( pasteuriseret )
200 g sukker
Vanillesukker
 
Æg og sukker piskes hvidt, og den stiftpiskede fløde vendes forsigtig i
massen. Smages til med vaniljesukker.

 
Tips: Ud fra grundisen kan der ved tilsætnig af forskellige
smagsstoffer/ingredienser, fremstilles forskellig is. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med stoutcremeÆblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
• Stikkelsbær trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os