Logo

Grund is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 liter fløde
5 æg ( pasteuriseret )
200 g sukker
Vanillesukker
 
Æg og sukker piskes hvidt, og den stiftpiskede fløde vendes forsigtig i
massen. Smages til med vaniljesukker.

 
Tips: Ud fra grundisen kan der ved tilsætnig af forskellige
smagsstoffer/ingredienser, fremstilles forskellig is. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
• AppelsinmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælksbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!