Logo

Grundsukkerlage til sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 liter vand klarkogt med 300 g melis.

Denne portion bliver til 1/2 liter sukkerlage på 30° Be. (brug sukkeraræometer - se ordbog).
Til denne sukkerlage tilsættes nu den valgte frugtpure eller saft. Er blandingen herefter over 15° Be tilsættes hvidvin eller vand indtil de 15° er nået.
Frys blandingen i sorbetiere. Når den er næsten færdigfrosset tilsættes italiensk marengs.

Italiensk marengs til sorbet:
1 æggehvide og 35 g flormelis piskes til det er en stiv luftig masse. Denne portion tilsættes pr. liter væske.

Når sorbeten er færdigfrosset er det mest praktisk at skrabe den ud af sorbetieren over i en anden kold beholder, hvori den så kan hærde videre i fryseren indtil serveringen.
Vin- og likørsorbet kan inden serveringen overhældes med 1 spsk af den vin eller spiritus, som er anvendt ved fremstillingen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 1,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermarengs med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ForårsfristelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
• Rabarbermarengs med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os