Logo

Gulerodssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 portion sukkerlage
1 kg gulerødder, saften heraf
2 appelsiner
1 portion marengs
Citronmelisse

Sukkerlage:
1 l. vand
450 g sukker

Marengsmasse:
2 æggehvider
100 g flormelis
Et par dråber citron

Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles.

Marengsmasse:
Æggehvider og flormelis piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen.
Anvendes umiddelbart efter.

Sorbet:
Smag gulerods-/appelsin safte til med sukkerlagen indtil smagen er tilpas, og begynd at fryse sorbeten.
Vend marengsmassen i, når den er næsten frossen.

Server med lidt citronmelisse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?