Logo

Gulerods-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 10 personer:
½ l vand
250 g melis
reven skal af 1 citron
½ l gulerodspure (ca. 1 kg gulerødder)
5 cl citronsaft

Denne opskrift på sorbet er tænkt som forret eller mellemret, hvorfor sukkerlagen er betydelig mindre sød end til dessertsorbet. Den serveres som portionsanretninger på asiet eller i glas. Et par små kugler til hver er tilstrækkeligt.

Kog vand og sukker til en klar lage. Tilsæt lidt reven citronskal og citronsaften. Kør gulerødderne på blenderen eller riv dem fint på et råkostjern. Rør pureen i sukkerlagen. Hæld blandingen i sorbetieren og lad den fryse, til den har en tyk cremet konsistens. Gulerodssorbet skal være tilpas blød ved serveringen, så er smagen bedst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her