Logo

Gulerods-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
1/2 l vand
250 g melis
reven skal af 1 citron
1/2 l gulerodspure (ca. 1 kg gulerødder)
5 cl citronsaft

Denne opskrift på sorbet er tænkt som forret eller mellemret, hvorfor sukkerlagen er betydelig mindre sød end til dessertsorbet. Den serveres som portionsanretninger på asiet eller i glas. Et par små kugler til hver er tilstrækkeligt.

Kog vand og sukker til en klar lage. Tilsæt lidt reven citronskal og citronsaften. Kør gulerødderne på blenderen eller riv dem fint på et råkostjern. Rør pureen i sukkerlagen. Hæld blandingen i sorbetieren og lad den fryse, til den har en tyk cremet konsistens. Gulerodssorbet skal være tilpas blød ved serveringen, så er smagen bedst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig jordbær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
• Houskove Knedliky - Bun DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os