Logo

Gulerodssorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ l. vand
250 g melis
1 citron, reven skal heraf
½ l. gulerodspuré. (ca. 1 kg gulerødder)
5 cl. citronsaft

Kog vand og sukker til en klar lage. Tilsæt lidt reven citronskal og citronsaften. Kør gulerødderne på blenderen eller riv dem fint på et råkostjern. Rør pureen i sukkerlagen. Hæld blandingen i sorbetiéren og lad den fryse, til den har en tyk cremet konsistens. Gulerodssorbet skal være tilpas blød ved serveringen, så er smagen bedst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
• Pavlova - New Zealand's national dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes Suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med blåbærDenne chokolademousse er let og luftig, fordi den er lavet med æggeskum i stedet for...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!