Logo

Gulerodssoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 mellemstore gulerødder
0,2 dl fløde
2 æg
kardemomme

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver og koges møre i fløde. Derefter moses det godt og æggene tilsættes. Tilsmages med kardemomme, salt og peber. Kommes i smurte cocotter og bages i ovnen ved 150ºC i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokolademousseChokolademousse er en kendt klassiker fra dessertkøkkenet og den er nem og enkel at lave i...
• Passionsfrugtis med pitahayaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremeost med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse - diabetikerSødt til dessert - også for diabetikere
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!