500 g sukker 
2 ½ dl vand 
6 æggeblommer 
 
Kom sukker og vand i en gryde og rør over lavt blus, til sukkeret er 
opløst. 
Kog op og kog videre, til sukkerlagen bliver klar og konsistensen tykkere. 
Vrid æggeblommerne gennem et musselinklæde ned i en skål.
Kom lidt af æggemassen i en sprøjtepose med en meget tynd tylle eller i 
et kræmmerhus af pergament. 
Varm sukkerlagen op og lad den simre. 
Sprøjt omhyggeligt små ægge-spiraler a 4-5 cm i diameter med et lille 
hul i midten ned i sukkerlagen. 
Kog spiralerne i ca. 2 minutter, til de sætter sig. 
Tag dem op med en pind ved at stikke den ned i hullet i midten. 
Læg spiralerne på en tallerken. 
Fortsæt med resten af dejen på samme måde. 
  
Tips: I Thailand kaldes denne dessert for en »tør« dessert. De små 
spiraler, der er lavet af æg, koges i sukkerlage og er bestemt besværet 
værd.