Logo

Gyldne dråber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg sukker
2 1/2 dl vand
6 æggeblommer
 
Kog sukker og vand ved svag varme til alle bobler er værk, det tager ca.
8-10 min.
Pisk æggeblommerne sammen og passér dem gennem et fintmasket klæde.
Form et kræmmerhus af pergament, som når der skal laves meget tynd
glasurtegning på kransekager.
Kom æggemassen heri lidt ad gangen og hold sukkerlagen varm (ca. 120º)
og småboblende.
Tryk små dråber ud i sukkerlagen.
Begynd med nogle få til du ved, du kan styre det.
Lad dem koge i sukkerlagen i 2 min., til de er formfaste.
De hæver lidt og bliver klistrede.
Tages op med en gaffel og bliver tørre på bagepapir.
Spises som sødt punktum med frisk ananas og papaya eller mango.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinis med chokolade og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærflødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os