Logo

Hasselnøddeparfait med melonkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
1 1/4 dl flormelis
3 dl piskefløde
1 dl hasselnødder ristede og fri for skaller
1-2 tsk pulverkaffe
1 honningmelon
1/2 vandmelon
blade fra citronmelisse
 
Pisk æg og flormelis luftigt.
Mærk med en finger på skålens kant, om sukkeret er opløst i æggedejen.
Pisk fløden stiv og hak hasselnødderne i en køkkenmaskine.
Bland æggedej, fløde, nødder og pulverkaffe.
Hæld massen i en ismaskine.
Kom den frosne ismasse i en aflang form, dæk formen til og stil den i
fryseren i ca 4-5 timer eller længere.
Du kan også bruge isen direkte fra ismaskinen, konsistensen er da som soft ice.
Grav kugler ud af melonen med et kuglejern.
Læg kuglerne i nogle glas eller skåle og kom en klat is over.
Pynt med citronmelisse og servér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougat og daddelkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
• PassionsfrugtfromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Blandt de mest populære er Limefromage og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!