Logo

Hasselnøddepandekager med portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
65 g hvedemel
100 g smør
2 spsk yoghurt
2 spsk hasselnøddeflager
3 dl mælk eller fløde
1 spsk sukker

5 cl. portvin
1 dl sirup

Æg og hvedemel piskes sammen, og det smeltede smør piskes heri.
Yoghurt, hasselnøddeflager og sukker tilsættes.
Til sidst piskes så meget mælk eller fløde i, at pandekagedejen har den rette flydende konsistens.
Pandekagerne bages på sædvanligvis på en pande i smør.

Hæld portvinen i en gryde og lad det koge ind til ⅓ og hæld så siruppen i.
Rør med piskeriset og lad saucen koge ind til den er jævn.
Saucen kan eventuelt jævnes med en anelse Maizena udrørt i koldt vand.
Saucen serveres varm til de varme pandekager.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?