Logo

Hindbær i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hindbær
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
1/2 dl mandler
 
Giv hindbærrene et kort opkog i vandet sødet med honning.
Læg hindbærrene på et fad.
Rør hybenmosen med lidt hindbærvand og bred mosen over hindbærrene. Smut mandlerne og skær dem i strimler.
Drys dem over desserten. Serveres med fløde. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rav på en sandstrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SavarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Radisesuppe, Lammefilet og kartoffelmos samt ChokoladesouffléEn dejlig forårsagtig forret. Lammefilet der er saftig og mør, Souffléernes kerne består...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os