Logo

Hindbær i hybensauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hindbær
4 dl vand
2 spsk honning
4 dl hybenmos
½ dl mandler
 
Giv hindbærrene et kort opkog i vandet sødet med honning.
Læg hindbærrene på et fad.
Rør hybenmosen med lidt hindbærvand og bred mosen over hindbærrene. Smut mandlerne og skær dem i strimler.
Drys dem over desserten. Serveres med fløde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her