Logo

Hindbær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Fedtfatig)

300 g hindbær
135 g sukker
1 spsk citronsaft
2 ¼ dl økologisk skummetmælk
1 ½ dl kvark 0,1
1 dl piskefløde
1 æggehvide

Hindbær skylles (frosne tøes op).
Hindbærerne røres sammen med sukker, citronsaft, økologisk skummetmælk og kvark, en blender vil være god til det.
Massen pureres efterfølgende gennem en sigte, så hindbærkornene kommer fra.
Æggehvide piskes stift.
Piskefløde piskes stift.
Både æggehvide og piskefløden vendes forsigtigt i puré massen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder. Køres ca. i 45 min.
Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned.
For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos is med chokoladeAbrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din...
• Kirsebær i brændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikos is med chokoladeAbrikos is med chokolade er en god variation på mere traditionelle abrikosis, så skal din...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!