Logo

Hindbærcreme til frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hindbærcreme til frugt


#

1/2 liter yoghurt naturel
100 g friske hindbær
4 spsk florsukker
1 1/2 dl piskefløde
3 minimeloner fx galia (a ca. 500 g)
6 nektariner (ca. 750 g)
150 g friske hindbær
*


Sæt 2 kaffefiltre i en sigte over en skål.

Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time.

Mos hindbærrene, bland dem med florsukker og lad dem trække i ca. 1 time.

Pisk fløden til et let skum.

Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i.

Smag hindbærcremen til.
Halver melonerne, fjern kernerne og udstik kugler, fx med et parisiennejern (gem skallerne).

Halver nektarinerne og fjern stenene.

Skær nektarinerne i mindre stykker og anret dem sammen med melonkugler og hindbær i melonskallerne.

Server hindbærcremen til.

Fryseegnet: Nej

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kakaomælk med is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baby og mad til hele familienSom forældre er I forbillede for barnet allerede fra det er ganske lille Hvis I selv...
• Nem jordbærtærteMed færdigkøbt dej og en kold pisket creme er denne skønne tærte hurtigt sat på bordet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os