Logo

Hindbærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hindbær (frisk eller frosne)
2 vanilje iskugler
2 chokolade iskugle
80 g mørk chokolade
2 spsk groft hakket hasselnødder
 
Du gør først hindbærrene klar. så smelter du chokoladen i et vandbad.
Når det er klar stiller du det i køl i ca. 2-3 min. bagefter hælder du
iskuglerne oven på hindbærrene.
Når chokoladen er klar, hælder du det oven på isen.
Til sidst drysser du hasselnødderne oven på desserten.
Inden du serverer desserten er det en god ide at stille den i fryseren i
10-15 min.
Hindbærdesserten nydes kold.

 
Tips: Hindbærdesserten kan ligge i fryseren i 3-4 dage. men den smager
bedst når den er frisk lavet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?