Logo

Hindbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g frosne hindbær (200 g til is og 100 g til "pynt")
80 g sukker
1 spsk citronsaft
1 æggeblomme
1 ¾ dl mælk
½ dl fløde

200 g bær blendes sammen med mælk og citronsaft. Æggeblommen piskes sammen med sukkeret. Fløden piskes næsten stiv. Bærmassen, flødeskum og æggeblommen vendes (forsigtigt) sammen. Isen fryses: Har du en ismaskine hældes puréen i og det hele kommes i fryseren når puréen er stiv. Har du ingen ismaskine kan du sætte puréen i fryseren og røre rundt i den jævnligt så den ikke krystaliserer.

100 g bær blendes og lægges i en lille skål. Tilsæt lidt sukker og rør rundt. Sæt blandingen i køleskabet et par timer og smag om der evt. skal lidt mere sukker i.

Ved serveringen lægges lidt af hindbærsaucen midt på en tallerken i et tyndt lag som "bund" for isen. Sæt hindbærsauce prikker på størrelse med en lille fingernegl rundt langs kanten på tallerknen. Der må ikke være for langt mellem prikkerne. Tag en tandstik/tændstik og træk den gennem de små hindbærcirkler. Herved får du en lang række forbundne hjerte. Placer til sidst isen på tallerknen og server den.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?