Logo

Hindbærhjerte med hvid chokosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl vand
150 g sukker
2 spsk citronsaft
150 g hindbær (frosne kan bruges)
2 dl fløde
 
Hvid chokosauce:
100 g hvid chokolade
1 dl fløde
2 spsk frisk presset appelsin saft.
1 tsk revet skal af en usprøjtet appelsin.
evt. friske hindbær til pynt
En hjerteform ca. 5 dl
 
Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min.

Kom hindbærrene i kog kort op.
Pres massen gennem en sigte og køl den af.
Pisk fløden til skum og rør saften i.
Fordel massen i en hjerteform foret med plastfilm (behøves ikke hvis det er silicone forme)
Frys isen i mindst 6 timer.
Hak chokoladen fint.
Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade.
Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal.
Server hjertet med chokosaucen og pynt evt. med friske hindbær.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?