Logo

Hindbærhjerte med hvid chokosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl vand
150 g sukker
2 spsk citronsaft
150 g hindbær (frosne kan bruges)
2 dl fløde
 
Hvid chokosauce:
100 g hvid chokolade
1 dl fløde
2 spsk frisk presset appelsin saft.
1 tsk revet skal af en usprøjtet appelsin.
evt. friske hindbær til pynt
En hjerteform ca. 5 dl
 
Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min.

Kom hindbærrene i kog kort op.
Pres massen gennem en sigte og køl den af.
Pisk fløden til skum og rør saften i.
Fordel massen i en hjerteform foret med plastfilm (behøves ikke hvis det er silicone forme)
Frys isen i mindst 6 timer.
Hak chokoladen fint.
Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade.
Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal.
Server hjertet med chokosaucen og pynt evt. med friske hindbær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærdrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os