Logo

Hindbærguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hindbær
2 dl ylette
sukker efter smag
2-3 blade husblas
4 tsk kogende vand

Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5-10 minutter til den er blød. Tilsæt herefter ca. 4 tsk kogende vand så den smelter, hældes herefter op i blenderen sammen med hindbær og yletten og det blendes sammen. Sættes i køleskabet i ca. 3-4 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbertrifliCremen kan laves af mascarpone blandet med cremefraiche eller skyr. Det giver fra fed til...
• Friterede honningbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbertrifliCremen kan laves af mascarpone blandet med cremefraiche eller skyr. Det giver fra fed til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os