Logo

Hindbærfromagekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 lyse lagkagebunde
7 blade husblas
450 g Fromage Frais med hindbær
2 æg, delte
1 stang vanilje, korn heraf
1 dl sød ribsssaft
2 spsk Cointreau

pynt: flormelis

Læg den ene bund og placer en spring form over og spænd til så den er tæt.
Husblassen lægges i blød
og røres i fromage fraisen med æggeblommer vaniljekorn og ribssaft. Ven forsigtig stift piskede æggehvider i fromagen.
Stænk lagkagebunden med Cointreau og kom fromagen ovennpå fordel resten af likøren over den sidste bund og læg over som top og tryk den ned over . Stil den koldt i 3 timer.
Ved servering pyntes med flormelis. Løsnes med en kniv langs kanten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebermynte chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DaimisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os