Logo

Hindbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g friske hindbær
100 g sukker
150 g makroner
6 spsk portvin/sherry
1/2 l. jordbær yoghurt 
1/2 l. piskefløde
2 spsk sukker
 
Hindbærrene renses, skæres i skiver, 100 g sukker drysses henover,
Makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden.
Hedvinen hældes henover.
Hindbærrene fordeles henover.

Yoghurt og 2 spsk sukker røres sammen.
Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten.

Hæld cremen henover hindbærrene.
Pynt med flødeskum og hindbær.
Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os