Logo

Hjemmelavet is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 portioner

5 Æg
1 1/3 pk Nougat (mellem pk)
5 spsk Florsukker
1 1/3 pk Marzipan (lille rulle)
1/2 l Piskefløde
1 dl Hakket valnødder
1/2 Vanillestang

Æg og sukker piskes summende, fløden piskes lidt fast. Marzipan og nougat skærres i små terninger og sammen med de hakkede valnødder vendes de i æggemassen, til sidst vendes flødeskummet i og hældes i en sandkageform og fryses. Tages op og stilles i køleskab 1/2 time før brug.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk flødedessert med bærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os