Logo

Hjemmelavet is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 portioner

5 Æg
1 ⅓ pk Nougat (mellem pk)
5 spsk Florsukker
1 ⅓ pk Marzipan (lille rulle)
½ l Piskefløde
1 dl Hakket valnødder
½ Vanillestang

Æg og sukker piskes summende, fløden piskes lidt fast. Marzipan og nougat skærres i små terninger og sammen med de hakkede valnødder vendes de i æggemassen, til sidst vendes flødeskummet i og hældes i en sandkageform og fryses. Tages op og stilles i køleskab ½ time før brug.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her