Logo

Hjemmelavet is 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
1 dl flormelis
2 dl piskefløde
50 g chokolade

Del æggene i hvider og blommer
pisk æggeblommer og flormelis til en tyk luftig creme.
pisk æggehviderne stive.
pisk fløden stiv.
hak chokoladen fint.
rør det hele forsigtigt sammen.
fordel i portionsglas. sæt i fryser.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?