Logo

Honningæbler med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 store æbler
4 tsk honning
ca. ½ dl hvidvin eller dessertvin 

     
Æblerne vaskes, stilk og kernehus fjernes så forsigtigt, at der ikke bliver hul i den anden ende.
Stilles i et smurt ovnfast fad.
En tsk honning kommes ned i hullet, derefter hældes vin over.
Sættes i ovnen ved 200ºC 10-15 min. alt efter størrelse, til de er møre.
Serveres med is.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
• Æbler med marsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!