Logo

Honningmelonsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ l vand
50 g sukker
250 g honningmelon (uden skal)
 
Kog en sukkerlage af vandet og sukkeret.
Skær melonen i små stykker og purer eller blend dem.
Kom pureen i den afkølede sukkerlage og frys sorbeten.
Anrettes med en ske i et vinglas med lang stilk.
Pynt med chokolade-kringler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her