Logo

Honning - chokoladekage med kanelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
4 hele æg
3 æggeblommer
250 g sukker
3 spsk appelsinhonning
175 g hvedemel
3 spsk cacao
1 spsk vaniljesukker
½ spsk bagepulver
1 dl kaffe
saft og skal af 2 appelsiner
3 dl Grand Marnier
75 g smeltet smør.
 
1. Honning og sukker koges sam­men med lidt vand til en suk­kerlage og piskes ned i ægge­ne.
Massen piskes, til den er hvid og skummende.
 
2. Hvedemel, cacao, vaniljesukker og bagepulver blandes og vendes forsigtigt ned i æggemassen.
Derefter tilsættes kaffe blandet med saft og skal af appelsiner og Grand Marnier, tilsidst til­sættes det smeltede smør.
 
3. Kagemassen kommes i en smurt springform og bages ved 175ºC i ca. 45 min.
 
4. Kanelcreme: ¼ liter piskeflø­de piskes let, ½ tsk kanel og 2 spsk sukker vendes i.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her