Logo

Honning bagte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 gode æbler
4 tsk honning
4 tsk smør
2 dl sauterne hvidvin

Skyl æblerne og fjern kernehuset. Kom 1 tsk smør og 1 tsk honing i hver. Sæt dem i et ovnfast fad og kom sautern henover. Sæt dem i en varm ovn, 180ºC 30 minutter. Undervejs skal æblerne "glaseres" med sautern og saften der vil lægge sig i fadet. Det vil sige, at man med en ske hele tiden kommer den lune sauce henover æblerne mens de bages. Server med iskold cremefraiche eller flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
• Marinerede jordbær 2Opskriften på de lækre og nemme marinerede jordbær - perfekt som tilbehør til is, kage,...
• Camembert fritesCamembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det...
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!