Logo

Honning bagte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 gode æbler
4 tsk honning
4 tsk smør
2 dl sauterne hvidvin

Skyl æblerne og fjern kernehuset. Kom 1 tsk smør og 1 tsk honing i hver. Sæt dem i et ovnfast fad og kom sautern henover. Sæt dem i en varm ovn, 180ºC 30 minutter. Undervejs skal æblerne "glaseres" med sautern og saften der vil lægge sig i fadet. Det vil sige, at man med en ske hele tiden kommer den lune sauce henover æblerne mens de bages. Server med iskold cremefraiche eller flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LimesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med marcipanBlommetærten med marcipan er nem og hurtig at lave - alle kan være med her. Prøv den næste...
• Melonsalat med sød vin og basilikumHer har du opskrift på en sød og dejlig melonsalat med sød vin. Det smager særdeles godt...
• LimesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!