Logo

Figentærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g butterdej
16 friske figner
50 g mandelmel
1 æg
2 spsk honning fx. akacie
1 dl sirup evt lavet af lige dele vand og rørsukker
 
Rul dejen ud på en melet bordplade og beklæd en smurt, melet tærteform med den.
Prik med en gaffel og sæt den i køleskabet i ca. 20 minutter.
Æg og honning piskes til let og luftig konsistens.
Rør mandelmelet i og fordel cremen på tærtebunden.
Fignerne ordnes (skylles og tørres), halver dem og læg dem ved siden af hinanden med kød siden opad, hæld rørsukkersirup over og bag tærten ved 180ºC i 20-30 minutter.
Serveres lun med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her